Film o soundtracks -

Pirates of the Caribbean - I främmande farvatten (2011)

Skrivet av: Biokillen.

Handling:
Pirates of the Caribbean - I främmande farvatten, den fjärde filmen om piraten Captain Jack Sparrow handlar om hans jakt på sitt älskade skepp, Black Perl som enligt rykten har gått till botten med besättning och allt och Ungdomens källa. Under hans resa stöter han på många hinder som sätter käppar i hjulet, bland annat blir han lurad ombord på det fruktade skeppet Queen Anne's Revenge av Angelica, en kvinna från hans mytomsbundna förflutna.
Kommer Captain Jack Sparrow hitta fram till Ungdomens källa innan det är försent, vad händer med Angelica, kommer han finna sitt försvunna skepp?

Skådespelare:
Johnny Depp (Jack Sparrow)
Penélope Cruz (Angelica Malon)
Geoffrey Rush (Captain Barbossa)
Ian McShane (Captain Blackbeard)

Betyg och omdömme:

Fyra stjärnor.

Jag måste börja med att jag vägrade se denna film i 3D, då jag anser att serien Pirates of the Caribbean är filmer som inte passar i 3D. Därför lämnar jag inget omdömme om de detaljerna.
Innan jag såg filmen hade jag ganska stora förväntningar på den, men det blev ganska snabbt sänkt då jag nästan bara hörde dålig kritik om den. Men när jag väl satt där i salongen och filmen började lyckades jag till och med hoppa till när första scenen visades (jag är faktiskt en ganska känslig person för skräck), men det blev bättre. Under filmen fanns det många skratt och det blev en del oväntade händelser. Dock måste säga ett par saker om filmen, den är inte lika bra som de andra om man ser till hela serien, men ser man just denna är den väldigt bra.Trailer:
Hälsningar Film o Soundtracks.

Tillbaka till toppenKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0